Zoals u weet is Marlies Dekkers weer helemaal terug!

Marlies Dekkers heeft de afgelopen ruim 20 jaar wereldwijd succes geboekt met haar eigenzinnige designs. Haar lingerie staat bekend als innovatief, baanbrekend en absoluut trendsettend. Ruim twintig jaar lingerie evolutie, ruim twintig jaar grenzen verleggen, ruim twintig jaar innovatie, ruim twintig jaar innerwear becoming outerwear, ruim twintig jaar vrouwen mooier en zelfverzekerder maken met high-end lingerie designs...ruim twintig jaar Dare to Be!

Na het faillissement en doorstart in augustus 2013 is haar onderneming weer helemaal en sterker dan ooit terug. Wij van bodyDress zijn altijd in haar als persoon, haar uniciteit en de kwaliteit en creativiteit van haar producten blijven geloven en zijn nu dan ook nog een van de weinige premium verkooppunten in Nederland.

Marlies Dekkers ontwerpt vanuit haar eigen visie. Ze wil het zelfvertrouwen van vrouwen een flinke boost geven. Haar lingerie inspireert avonturiers, dromers en moderne denkers over de hele wereld. De unieke combinatie tussen krachtige looks, inspirerend design, verleidelijke shapes en technische innovatie creëren een perfecte pasvorm die simpelweg onweerstaanbaar is.

Haar huidige collectie opbouw bestaat nu uit 3 verschillende merklagen, te weten: Style, Signature en Couture.

Hieronder ziet u een paar van de nieuwste series die nu verkrijgbaar zijn. Een aantal series, o.a. de Space Odyssey van Signature, ook via onze webshop: onder lingerie > Marlies Dekkers.

Graag informeren we u in onze winkels persoonlijk verder over de verschillende stijlen.

 

De style collectie

De Couture Collectie

De Couture Collectie is soms provocerend, sensueel en boven alles adembenemend sexy. De designs combineren de glamour van de catwalk met on-stage rock 'n roll. En is gelimiteerd beschikbaar. De Couture collectie hult je in luxe stoffen en rijke details. Een collectie ontworpen voor de avontuurlijke vrouw die het verschil maakt. Een must-have voor alle bezielde en inspirerende power-vrouwen, die esthetiek en perfect fit als twee zijden van dezelfde gouden medaille beschouwen.