Submenu
Impressie

Kom jij ons team versterken?

Voor onze bodyDress winkel in Amersfoort zoeken wij:

Nieuwe collega's!
Part time of full time

Er zijn meerdere uren- en rooster-opties mogelijk van ca. 15 tot ca. 38 uur per week.

Wij zoeken dames of meiden die net als wij veel affiniteit met mooie lingerie, badmode, nachtmode, homewear en shapewear hebben! Die communicatief en commercieel vaardig zijn in de omgang met klanten en met een positieve instelling met de andere collega's zorgen voor een gezellige vibe en een ontspannen sfeer. Je wordt een belangrijke schakel in het verkoopteam.

Je beschikt over goede verkoopervaring in de retail van bodyfashion en/of (dames)mode, schoenen of andere kwaliteitsartikelen.

Je bent gemotiveerd om te adviseren en te verkopen en je haalt veel voldoening uit het optimaal helpen van onze klanten. Hoe mooi is het als ze met jouw hulp tevreden met nieuwe aankopen de deur uit gaan! Uiteraard horen ook diverse andere werkzaam­heden bij deze job in de winkel.

Wij bieden je werk aan in een sfeervolle winkel met leuke collega's en fantastisch assortiment TOP-merken, tegen een goed uurtarief: meer dan CAO. Extra uren worden maandelijks uitbetaald en je geniet korting op aankopen voor eigen gebruik. Tevens neem je deel aan het pensioenfonds en krijg je reiskostenvergoeding bij meer dan 10 km w/w verkeer.

Spreekt dit je aan? Mail dan gauw je motivatiebrief met je CV én een foto/selfie aan Margriet: info@bodydress.nl

Het basisrooster kan bestaan uit zaterdag 3 keer per maand of om de week, 1x per 4 weken op zondag en enkele doordeweekse dagen of dagdelen.

We zien graag uit naar je reactie!