Submenu
Impressie

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken voor Amersfoort, per direct een:

Enthousiaste verkoopster/adviseuse

Er zijn meerdere uren opties mogelijk voor ca. 15 - 20 uur per week

Wij zoeken een leuke collega met ambitie. Eén die communicatief en commercieel vaardig is in het omgaan met klanten én met haar collega's samenwerkt aan een gezellige ontspannen sfeer. Je hebt goede verkoopervaring opgedaan in de retail voor (dames)mode of beter nog in lingerie en badmode. Je bent gemotiveerd om te adviseren en te verkopen. Het is TOP als jij een rasverkoopster bent en voldoening krijgt wanneer jouw klanten met geweldige nieuwe aankopen de deur uit gaan! Uiteraard draai je je hand niet om voor de diverse bijkomende werkzaam­heden zoals die er zijn in een winkel.

Wij bieden je werk aan in een sfeervolle winkel met fijne collega's en fantastische A-merken, tegen een prima uurtarief, extra uren worden maandelijks uitbetaald, korting op aankopen voor eigen gebruik, pensioenfonds, reiskostenvergoeding bij meer dan 10 km w/w verkeer.

Spreekt dit je aan? Mail dan gauw je motivatiebrief met je CV én een foto, selfie of videoboodschap aan Margriet: info@bodydress.nl

Een basisrooster kan bestaan uit zaterdag om de week, 1x per 4 weken op zondag en enkele doordeweekse dagen of dagdelen.

We zien graag uit naar je reactie! LEUK!