BlogIn deze bizarre tijd van de Corona pandemie en de lockdown zou je bijna vergeten dat Kerst 2020 voor de deur staat. Velen hebben al vroeg de kerstboom opgetuigd om gezelligheid in huis te halen. Kerst is bij uitstek de tijd om met je naasten samen te zijn, te genieten van lekker eten en drinken én elkaar te verwennen met liefdevolle mooie cadeaus. Speciaal voor u hebben we daarom een kerstmenu vol cadeau-inspiratie samengesteld.

Lees artikel17 december 2020 

Ieder seizoen doen wij ons best voor u om een breed scala aan kwaliteitsmerken op het gebied van lingerie, badmode, nachtmode & homewear, shapewear en aanverwante accessoires in te kopen. Tijdens de inkoop staan wij stil bij duurzame keuzes; items die niet alleen mooi zijn, maar ook geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu.

Lees artikel 

Zegt de merknaam Essenza u wat? Wellicht kent u dit Nederlandse merk Essenza van prachtig bed- en badtextiel. Maar inmiddels produceert Essenza ook alweer vier jaar met veel succes een prachtige homewear collectie. Deze vindt u in onze winkels en in onze webshop.

Lees artikel 

"Are you feeling it? You will in my fabulous Feline Jazz collection! Fall Winter 2019. 

Lees artikel 

Misschien heb je je vakantie naar de zon al geboekt en kan de voorpret beginnen. Je ziet jezelf al zitten op die waterfiets, op het strand of aan het zwembad met een lekker glaasje en een goed boek. Maar dan ineens realiseer je je: “ik heb nieuwe badmode nodig! HELP!”

Lees artikel 

marlies dekkers says: dare to indulge!  All my work as a feminist designer is inspired by muses. Powerful female icons from past and present. Although women have been marginalized for centuries, archetypes of female power have always been there. Through my designs, I bring them to you. To help us shape the world of modern-day feminism.

Lees artikel