Help! Ik heb badmode nodig!

Misschien heb je je vakantie naar de zon al geboekt en kan de voorpret beginnen. Je ziet jezelf al zitten op die waterfiets, op het strand of aan het zwembad met een lekker glaasje en een goed boek. Maar dan ineens realiseer je je: “ik heb nieuwe badmode nodig! HELP!”
Impressie

Dagelijks maken wij mee dat vrouwen bij ons binnenstappen met dit ‘probleem’ of beter gezegd uitdaging. Althans zo voelt het voor velen. Immers, we moeten ons bloot geven om te passen en zijn dan vaak niet op ons mooist, want we hebben dan nog niet dat lekkere zomerse tintje. En eerlijk, we zijn altijd wel ergens niet tevreden over! Wij ontmoeten maar weinig klanten die helemaal tevreden zijn over hun lichaam, helaas.

Maar gelukkig vind je bij ons een uitgebreide badmode collectie en denken onze professionele stylistes graag met je mee. Draag je graag een bikini? Of liever een tankini of badpak? Van welke kleur hou je? Welke kleur staat je goed? Welk model past bij je, enz. Diverse vragen waar we samen het antwoord op vinden tijdens een gezellige pas sessie met alle aandacht voor jou.

 

Wist je trouwens dat we bij de meeste bikini’s diverse soorten broekjes verkopen? Draag je graag een pittig lager model of voel je je comfortabel in een broekje dat wat meer billen bedekt? Of ga je voor een hoger broekje in de taille die een eventueel buikje mooi camoufleert? Door Mix& Match krijg je de bikini die het beste past bij jouw lichaam en je een zeker gevoel geeft. Want iedereen kan een bikini dragen! Ook als je wat voller bent of juist slank, als de bikini maar bij jouw lichaamsvorm past. Wij zorgen voor de perfecte fitting.

 

Ga je liever iets gekleder, dan is een tankini de ideale tussenweg van een bikini en een badpak. Een tankini is eigenlijk een tweedelig badpak dat de mogelijkheid geeft tijdens het zonnen het topje op te rollen zodat de buik toch mooi mee kleurt.

 

Of een badpak! We merkten vorig jaar al dat het badpak weer helemaal hot is. Het suffe imago van het badpak is door de diverse coole prints en trendy modellen voorgoed verleden tijd. Er is nu een groot assortiment prachtige corrigerende, geprinte, sportieve en stylistische badpakken. Kijk in aanvulling op een bikini of tankini dit jaar dus ook zeker naar een mooi badpak!

 

En vergeet je badmode niet compleet te maken met een accessoire. Een bikini, tankini of een badpak kan prachtig gestyled worden met een pareo, kaftan of tuniek, Maar ook met slippers, een hoed en bijpassende strandtas. Maak het mooi compleet voor als je tussendoor het terras op gaat voor een lekkere lunch of even een kijkje neemt in dat leuke dorpje.

 

Ons motto is: geniet van je vakantie-voorpret zonder badmodestress! Want elke vrouw is mooi zoals ze is. Vergelijk jezelf niet met anderen maar wees trots op jezelf, zoals jij bent. En twijfel je nog over wat het beste bij je past? Dan helpen wij je graag! Zien we je gauw bij ons in de winkels? Of bestel online zodat je in je eigen omgeving tot de juiste keuze kan komen.

 

Fijne vakantie!

Deel dit artikel: