Essenza Airen, een luxe botanische print

Zegt de merknaam Essenza u wat? Wellicht kent u dit Nederlandse merk Essenza van prachtig bed- en badtextiel. Maar inmiddels produceert Essenza ook alweer vier jaar met veel succes een prachtige homewear collectie. Deze vindt u in onze winkels en in onze webshop.
Impressie

Achter iedere collectie van ESSENZA schuilen bijzondere verhalen. En we doen niets liever dan deze met u te delen! Dit keer lichten we het nieuwe Airen design uit, een luxe botanische print met een bijzondere mix van bloemen, planten en dieren. Het antwoord op de tropical chique trend!

In de Airen print zie je prachtige botanische elementen terug, zoals een toekan, exotische bloemen en een slang. Deze elementen vormen samen een luxe en elegante print die helemaal aansluit op de jungletrend, maar hebben ieder voor zich ook een bijzonder verhaal te vertellen. De designers van Essenza lieten zich voor dit ontwerp inspireren door de werken van de oude Hollandse Meesters, maar ook door kunstenaars uit verre oorden. De elementen komen daardoor uit verschillende eeuwen, zijn gemaakt met verschillende technieken en door verschillende kunstenaars. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk te bewonderen als onderdeel van een kunstwerk in het Rijksmuseum!

Naast de tropische prints bereiken groentinten dit seizoen een absoluut hoogtepunt in de collectie van ESSENZA. Van diep olijfgroen tot mosgroen: de tinten zijn spannend, intens, warm én uit de natuur gegrepen. En sluiten daarmee prachtig aan op de tropsiche chique prints.

Behalve de prachtige dessins, onderscheid Essenza zich vooral door het gebruik van heerlijke natuurlijke materialen die zorgen voor een hoge kwaliteit en een comfortabel draagcomfort.

Gun jezelf een van deze mooie items van Essenza en ervaar het ‘ultieme thuis-gevoel’.

 

Deel dit artikel: