Een heerlijk 4-gangen kerstmenu voor u!

In deze bizarre tijd van de Corona pandemie en de lockdown zou je bijna vergeten dat Kerst 2020 voor de deur staat. Velen hebben al vroeg de kerstboom opgetuigd om gezelligheid in huis te halen. Kerst is bij uitstek de tijd om met je naasten samen te zijn, te genieten van lekker eten en drinken én elkaar te verwennen met liefdevolle mooie cadeaus. Speciaal voor u hebben we daarom een kerstmenu vol cadeau-inspiratie samengesteld.
Impressie

Amuse

We beginnen met iets kleins een lekker hapje om in de stemming te komen. Een duo van een comfortable Lovestories brallete gecombineerd met een string of slip naar keuze, gehuld in de leukste designs. Mix and match de combinatie naar uw smaak.

Voorgerecht

Laten we de avond comfortabel van start gaan en hul je in heerlijke zachte homewear van Lord&Lillies. U kunt dit gerecht eventueel uitbreiden met bijpassende sloffen.

Tussengerecht

Kakelverse badmode voor droomvakanties: Bikini’s, tankini’s, badpakken voor iedereen wat wils. Uit te breiden met een leuke strandaccessoires.

Hoofdgerecht

We presenteren u het nieuwe sensuele merk Maison Close. Dit luxe Franse lingerie merk laat ons zien hoe goed erotiek samen kan gaan met verfijnde ontwerpen. Prachtige bh’s in combinatie met spannende strings of slips. Als supplement biedt dit merk bijpassende jarretels en een kamerjasje.

Uiteraard kunt u uit meerdere gerechten kiezen. Is Maison Close u te zwaar op de maag, ga dan voor de vertrouwde Prima Donna, Marie Jo of Marlies Dekkers. Hiermee wordt het hoofgerecht ook bijzonder smaakvol opgediend en genuttigd.

Kaasplankje

Om nog niet direct over te gaan op het dessert hierbij een plankje met een assortiment aan slipdresses. Allereerst strechy slipdresses van Rosemunde in diverse kleuren verkrijgbaar. Gevolgd door de verfijnde jurkjes van Lingadore, let op de prachtige details. Af te sluiten met een luxueuze zijde slipdress van Aubade in rood met zwarte bloemprint afgewerkt met verfijnd zwart kant.

Dessert

We sluiten de avond af met een gewaagd tintje. Onthul de collectie van Boite a desire van Aubade en ontdek samen wat de avond te bieden heeft.

Dit alles bieden wij aan in combinatie met een uitgebreide wijnkaart naar keuze. Kijk gerust rond op www.bodydress.nl om te zien uit welke gerechten u nog meer kunt kiezen voor deze kerstdagen.

We wensen u heerlijke feestdagen met elkaar en blijf gezond!

Deel dit artikel: